Convocatòria premsa Saló Nàutic Barcelona / Presentació portal Nautics ADIN

Dimecres, 11 de novembre de 2009
Hora: 11 hores
Concepte: Presentació portal Nautics
Lloc: Espai del Mar (Saló Nàutic de Barcelona – Pavelló 2 Fira Gran Via)
Assistents: Joan Carles Vilalta, director general de Turisme; Luis Conde, president Saló Nàutic de Barcelona; Narcís Cadavid, president ADIN; Miquel Guarner, secretari general ADIN

Per descarregar la convocatòria de premsa, aquí; per veure informacions anteriors, aquí.

El portal http://www.nautics.cat neix amb l’objectiu de centralitzar tota la informació sobre instal.lacions i propostes nàutiques a Catalunya que incloeun comerços, esports, lloguer d’embarcacions, escoles, serveis, etc. i també la possibilitat de contractar on-line. Aquesta iniciativa, promoguda per ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) pretén potenciar la pràctica d’activitats nàutiques i, al mateix temps, actuar d’eina de promoció, internacionalització i competitivitat del sector, un avantatge que els empresaris nàutics valoren.

Nautics, que començarà a funcionar al novembre, permetrà fer una recerca per zones, poblacions i activitat a partir d’un mapa que divideix el litoral català en Costa Brava, Costa Barcelona i Costa Daurada. Al 2010 està previst la traducció del portal al castellà i a l’anglès.

El projecte té el suport de la Secretaria de Comerç i Turisme i de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i hi col.laboren diverses entitats i empreses nàutiques. El Centre Tecnològic Leitat s’ha encarregat del seu desenvolupament tècnic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: